onsdag 20. juli 2011

Ny-innflyttet.

Da har Alicia & Hexan flyttet inn i det nye buret sitt. De var helt i hundre med en gang de kom inn i det. De sprang rundt, klatret og snuste på alt som var. Tydelig at jentene er superfornøyde med sitt nye bur. Prøvde å ta de ut i kveld, men da nektet de plent å komme, de ville være "hjemme". Siden det ikke fulgte hyller med buret, har jeg saget et oppvaskstativ, Magasin, fra ikea i passe deler. Den største delen er brukt som midlertidig hylle og den har fått et gammelt fleece-teppe på, slik at det blir mykt og tett gulv og ikke sprinkler. De andre delene er brukt som stiger. Har kjøpt et par plastbokser, Bygel, som kan henge på burveggen, to tøyposer, Gosig og en pappeske som de har i buret.

I morgen er prosjektet å få snekket i hop en bedre hengekøye enn det det har nå. For etter at de fikk nytt bur, har de nemlig blitt svært så interessert i hengekøyen de ikke ville ha noe med å gjøre tidligere.

Her kommer en liten titt på det nye rotteredet vårt:

1 kommentar:

  1. Hey, Wow all the posts are very informative for the people who visit this site. Good work! We also have a Blog.Please feel free to visit our site. Thank you for sharing.
    Fitted Wardrobes
    Keep Posting:)

    SvarSlett